Tapahtumarikas toukokuu

Kesää odotellessa olemme ehtineet puuhailemaan kaikkea kivaa. Olemme mm. olleet esittelemässä toimintaa ja kalustoa harrastemessuilla.  Harrastemessuilla oli mukana palokuntamme nuoria pitämässä alkusammutuskoulutusta, toki miehistön jäsenet olivat vahtimassa toimintaa ja avustamassa tarvittaessa. Osa miehistön jäsenistä päivysti ensiavussa.

Viikkotreeneissä olemme harjoitelleet maastopaloissa toimintaa sekä lisäveden ottamista luonnonvesistöistä sekä paloposteista. Luonnonvesistöjen hyödyntäminen on tärkeää varsinkin maastopalotehtävissä. Silloin tehokkaan sammutuksen takaamiseksi on osattava hyödyntää kaikki mahdolliset vedenottopaikat. Sorsatkin innostuivat seuraamaan meidän harjoituksia.

Nuorison harjoituksissa pääsimme tutustumaan poliisin toimintaan, kun poliisipartio tuli kertomaan työstään. Nuorilla oli paljon hyviä kysymyksiä ja treenien päätteeksi, kun kysyimme, mitä jäi mieleen oli jokaiselle jäänyt uutta tietoa päähän. Kiitos vielä poliiseille vierailusta, aihe oli selvästi nuorille mieluisa. Poliisiautoonkin pääsimme tutustumaan ja vaikka pihalla satoikin räntää kaikilla oli kivaa.

18452070_1646674155362694_962529490_o

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s