Höökin uusi ulkoasu

Sateiset syysterveiset palokunnasta!

Syksy on sujunut normaaliin tapaan miehistön ja nuoriso-osaston treenien merkeissä. Osa nuoriso-osastosta kävi tutustumassa syyskuussa palokuntien Jussin malja -kilpailuun. Ensi viikolla vietetään nuoriso-osaston treeneissä syyslomaa, jeee 🙂

Palokuntamme uuteen Höökiin on laitettu uudet, kirkkaammat teippaukset vanhojen ja haalistuneiden teippien tilalle. Heijastinpäivän kunniaksi höökin teippaukset valmistuivat 1.9. Auringossa haalistuneet teippaukset vaihdettiin hieman erilaisiin ja kirkkaampiin teippauksiin. Auton kyljessä komeilee myös logomme ”Asema 59”.  Nyt mekin näymme paremmin syksyn pimeässä.  Tässä kuvat höökistä ennen ja jälkeen: oikealla ennen uusi teippauksia, keskellä ja vasemmalla uusilla teippauksilla.

 

Oikealla olevassa kuvassa oikeassa alanurkassa kuva ennen teippauksia ja muut kuvat teippauksien jälkeen. Vasemmassa kuvassa näkymä kalustohallistamme.

 

Nyt me erotumme paremmin liikenteessä syksyn pimeydessä. Muistathan sinäkin käyttää heijastimia ja näkyä!

Meitä ja toimintaamme voi sejraas myös Instagramissa ja Faceboonissa. Päivitämme sinne viikoittain treeneistä ja ajankohtaisista asioista.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s