Kevään kuulumisia

Aurinkoinen tervehdys!

Kevätkausi on kulunut vauhdikkaasti miehistön ja nuoriso-osastojen harjoitusten parissa. Tammikuussa olimme endurokilpailuissa ensiavussa, helmikuussa järjestettiin 112-päivä ja osallistuimme laskiaisriehaan Pyhäjärven rannalla.

Miehistön harjoitukset ovat pyörineet tammikuun alusta tavalliseen tapaan tiistaisin klo 18-20. Miehistön harjoitukset ovat hieman muuttaneet profiiliaan, sillä tuoreet yksikönjohtajat ovat ottaneet roolia harjoitusten suunnittelussa ja pitämisessä. Uusien yksikönjohtajien lisäksi olemme kuitenkin saaneet nauttia myös koulutuspäällikkömme pitämistä harjoituksista. Olemme käyneet läpi teoriaa ja harjoitelleet asioita tietenkin myös käytännössä. Kädentaitoja on tärkeä harjoitella tässä harrastuksessa. Kaksi viikkoa sitten harjoittelimme toimintaa maastopalossa Toivikkeella. Saimme nauttia myös kauniista keväisestä auringonlaskusta. Tämän harjoituksen oli suunnitellut toinen tuoreista yksikönjohtajistamme. Maastopalojen aika alkaa olla käsillä ja siksi harjoituksissa kertasimmekin hyvissä ajoin toimintaa maastopaloissa.

vpk maastopalotreenit

Kyllä kelpaa treenata kauniissa säässä.

Vuoden alusta nuoriso-osastot yhdistyivät ja harjoitukset on tänä keväänä pidetty joka toinen viikko keskiviikkoisin klo 18-20. 14.3. pidettiin yhteisharjoitukset miehistön kanssa. Kohteena oli silloin maastopalo, joka uhkasi levitä läheisiin rakennuksiin ja kulkuneuvoihin. Nuoriso-osaston harjoitukset jatkuvat samalla tavalla loppukevään ajan. Kesäkuun 10 päivä teemme junnujen kanssa virkistysretken tapahtumien kahviloista kerättyjen rahojen avustuksella.

2017-04-06-PHOTO-00007697

Junnut seurasivat toimintaa palopaikalla

Eilen asemamme pihaa pestiin talvenjäljiltä talkoojoukoin.

vpk pesty piha

Kylläpäs tuli puhdasta!

6.5. voit bongata meidät harrastemessuilta. Tule silloin viimeistään rohkeasti tutustumaan meihin ja toimintaamme. Erityisesti nuoriso-osastoon kaivataan lisää jäseniä. Opiskelemme ja harjoittelemme tärkeitä perustaitoja mm. paloturvallisuudesta, liikenneturvallisuudesta ja ensiavusta. Palokunnassamme on avoin ja vastaanottava ilmapiiri.  Lisätietoja nuoriso-osaston toiminnasta voi tiedustella Toni Tallamäeltä, 040 053 5513 tai Juha Sorrilta 040 776 4629.  Kesällä olemme myös mukana erilaisissa tapahtumissa. Mikäli toimintamme kiinnostaa, tule rohkeasti nykäisemään hihasta, me emme pure 😀

Tänään 6.4. on yhdistyksemme yleinen kokous asemallamme klo 18 alkaen.

Mukavaa kesänodotusta!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s