Tulevia tapahtumia

Syksy sujahti nopeasti palokunnan normaalin toiminnan parissa: miehistön harjoitukset 2h/vko, varhais- ja nuoriso-osastojen harjoitukset joka toinen viikko 1,5h. Vietimme varhaisnuoriso-osaston osalta syyslomaa eli treenejä ei silloin pidetty ollenkaan. Kouluttajat eivät syyslomaa viettäneet, vaan pidimme palaverin tulevista tapahtumista. Miehistön harjoitukset pidettiin syyslomallakin normaaliin tapaan.

Marraskuun aikana palokunnassamme tapahtuu seuraavaa: osallistumme perinteisiin Karkkilan joulukauden avajaisiin ja järjestämme uudella asemallamme paloturvallisuusviikon päätteeksi Päivä Paloasemalla -tapahtuman.

Perinteisissä joulukauden avajaisissa kuljemme jälleen kulkueessa, joka lähtee K-Supermarketin pihalta kohti toria. Kulkueeseen osallistuu junnuja molemmista ryhmistä. Torilla on mahdollista tutustua kalustoomme. Paikalla on miehistömme jäseniä ja siten myös nuoriso-osastojemme kouluttajia, joilta on mahdollista kysellä toiminnastamme lisää. Vastaamme mielellämme kysymyksiin.

Paloturvallisuusviikolla järjestetään perinteisesti Päivä Paloasemalla -tapahtuma. Edellisenä vuonna emme osallistuneet mm. uuden asemaprojektin takia. Tänä vuonna osallistumme senkin edestä! Tapahtuma järjestetään lauantaina 26.11. klo 10-14 uudella asemallamme, Siikalantie 41. Tapahtumassa on mahdollista tutustua paloasemaamme ja toimintaamme. Lisäksi voit tehdä erilaisia tehtäviä ja täyttää rastipassia. Kyseessä on koko perheen tapahtuma ja toivommekin, että osallistujia päivän aikana riittää. Paikalla niin miehistön jäseniä kuin nuoriso-osastojenkin edustajia. Mikäli toimintamme kiinnostaa, vedä meitä hihasta ja kerromme lisää. Nuoriso-osastojen edustajilta voi kysellä heidän mielipidettään harrastuksesta. Tapahtumassa on myös kahvila, jonka tuotto käytetään kokonaisuudessaan nuoriso-osastojen hyväksi, tulkaahan siis tukemaan nuoriso-osastojemme toimintaa!

Mainittakoon vielä, että joulukuun alussa järjestämme nuoriso-osastoille Yö Paloasemalla -harjoituksen. Molempia ryhmiä tiedotetaan kaikista tapahtumistamme.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s