Uusi hööki muutti asemalle

Viime viikon maanantaina eli 25.6. asemalle 59 muutti uusi-vanha hööki. Vanha ja ikioma höökimme ajettiin Espooseen kalustonkiertoa varten ja saimme tilalle hieman uudemman yksilön. Alkuviikon illat kuluivat auton kalustamiseen ja miehistön perehdytykseen. Paloauto ja sen kalusto käytiin läpi. Välineiden kunto ja toimivuus tarkastetiin ja ne sijoitettiin meidän VPK:lle sopiviin paikkoihin autossa. Miehistö perehdytettiin uuteen höökiin, sen kalustoon ja käytännön toimintoihin, kävimme mm. auton vesisäiliön pumpun käyttöä läpi. Tämän jälkeen auto liitettiin hälytysvalmiuteen.

Uudessa paloautossa on paljon ominaisuuksia, jota vanhassa ei ollut. Auton takapenkillä on vain kolme paikkaa, omassamme oli neljä. Keulasta löytyy etuvinssi, jota meille ei aikaisemmin ole ollut. Säiliönpumppu löytyy auton taka-osasta, omassamme pumppu oli sivussa. Uusi hööki on isompi omaamme verrattuna ja siinä on automaattivaihteisto.

Viime viikolla uutta autoamme saattoi nähdä katukuvassa, sillä kuorma-autokortilliset harjoittelivat autolla ajamista ja auton käsittelyä keikkoja varten. Tällä hetkellä auto odottelee tallissa ensimmäistä keikkaa yksikkötunnuksella RLU591. Tässä muutama kuva autosta, jos ei ole osunut katukuvassa silmään 🙂

IMG-20180625-WA0003

Vanha ja ”uusi” hööki vierekkäin

IMG_20180625_172225IMG_20180625_172021IMG_20180625_171913Heinäkuun aikana treenit ovat tauolla, mutta meidät voi bongata Sunset Beach Partyjen ensiavusta 6.-7.7. ja Motocrossien lipunmyynnistä ja ensiavusta 28.-29.7.

Miehistön treenit jatkuvat 31.7. ja nuoriso-osaston treenit puolestaan 1.8. Perinteinen nuoriso-osaston leiri järjestetään 10.-12.8.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s