Arvatkaa mitä – Nuoriso-osaston harjoitukset is back !

Totta se on!

Pitkän tauon jälkeen nuoriso-osaston harjoitukset vihdoin jatkuvat. Koronatilanteen takia harjoitukset ovat olleet tauolla ja nyt voimme iloksemme taas aloittaa niiden pitämisen, mikäli kokoontumisrajoituksia ei sitä ennen tule.

Hei sinä kolmosluokkalainen tai sitä vanhempi nuori!

Etsitkö hyödyllistä ja toiminnallista harrastusta? Meillä on tarjolla monipuolinen, toiminnallinen harrastus juuri sinulle. Vpk:ssa opetellaan ja harjoitellaan palokunnan perustaitoja sekä hyödyllisiä kansalaistaitoja: paloturvallisuutta, toimintaa onnettomuustilanteissa, ensiapua ja alkusammutusta.

Suurin osa kuvista on kuvattu ennen koronatilannetta.

Palokuntaharrastus on monipuolista ja toiminnallista. Nuoriso-osastossa opetellaan ja harjoitellaan palokunnan perustaitoja sekä hyödyllisiä kansalaistaitoja kuten paloturvallisuutta, toimintaa onnettomuustilanteissa, ensiapua ja alkusammutusta. Siis kaikkea, mitä palokuntalaiselta voi odottaa niin yhteiskuntaa kuin palokuntaa kohtaan. Pyrimme suunnittelemaan harjoitukset jokaisen iän ja taitotason mukaisesti. Harjoituksissa toimitaan ryhmissä tai pareittain, jolloin kaikille löytyy riittävästi vaativuutta ja samalla kokeneemmalta voi oppia lisää.

Nuoriso-osastoomme voit liittyä, kun olet vähintään kolmannella luokalla. Liittyäksesi tarvitset vain halua oppia ja paljon iloista mieltä. Otamme uusia palomiehenalkuja mukaan aina kun uusi kausi alkaa, keskenkauden se ei valitettavasti ole mahdollista. Nyt on siis oiva tilaisuus liittyä mukaan, tervetuloa uudet ja vanhat!

Toimimme Länsi-Uudenmaan pelastuslaitoksen ohjeiden mukaisesti ja lisäksi seuraamme ajantasaisia ohjeistuksia koronatilanteeseen liittyen. Kiinnitämme erityistä huomiota hygieniaan. Toivomme, että koronatilanne sallii harjoitusten pitämisen. Tiedotamme mahdollisista muutoksista erikseen.

Nuoriso-osastomme harjoittelee joka toinen keskiviikko klo 18-20 Tuorilan VPK paloasemalla, Siikalantie 41 03600 Karkkila.

Ensimmäiset harjoitukset pidetään keskiviikkona 1.9. klo 18. Tule mukaan!

Lisätietoja Janne Joutsensalmi 0400 486 040, vara- ja koulutuspäällikkö.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s