Uuden aseman avajaiset ja elokuun kuulumisia

Elokuussa treenit jälleen jatkuivat kesätauon jälkeen niin miehistöllä kuin nuoriso-osastollakin. Treenien lomassa valmisteltiin uuden aseman avajaisia.

Lauantaina 26.8. vietimme uuden aseman avajaisia. Päivä alkoi aamulla miehistön osalta jo klo 8. Asemaa järjesteltiin juhlakuntoon, autot ajettiin ulos kalustohallista ja tilalle järjesteltiin juhlasali. Klo 10 saapuivat juhlavieraat, mukana oli edustajia pelastuslaitokselta, naapuripalokunnista ja Karkkilan kaupungilta. Juhlaan saapuivat myös aikanaan suuren työn tehneet ja arvostetut entiset palokuntalaiset. Palokunnan päällikkö Juha Sorri avasi juhlan avajaispuheella, jonka yhteydessä palopäällikkö Pekka Hynynen leikkasi uuden aseman kunniaksi varustevyön kahtia. Entisia palokuntalaisia palkittiin juhlassa muistalaatalla ja kukalla. Asemaprojektissa tärkeimmässä roolissa olleet palokuntalaiset palkittiin Aseman tukipilari -kunniakirjoilla. Kakkukahvien jälkeen tutustuttiin uuteen asemaan yhteistuumin.

 

Iltapäivällä klo 14-17 oli kaikille avoin, kokoperheen tapahtuma. Tapahtumassa oli luontopolku, juoksubenji, junnujen kahvila + arpajaiset ja toimintanäytös. Junnuja oli mukana tapahtumassa. Asemaan sai vapaasti tutustua. Paikalla oli Länsi-Uudenmaan Pelastuslaitoksen ambulanssi sekä Suomen Pyrotekniikan vanha lentokenttä paloauto esittelyssä. Sää ei suosinut iltapäivän ohjelmaa, mutta siitäkin selvittiin. Toimintanäytös järjestettiin klo 15.30. Siinä uusi ja vanha kalusto kohtasivat. Palo saatiin lopulta sammutettua uudemman kaluston avulla. Kahvilassa riitti asiakkaita ja sen tuotoilla junnut pääsevät taas retkelle tulevaisuudessa. Arpajaiset olivat menestys, kiitos arpajaisia tukeneille: Eurohydro Oy, Granlund Oy, Hill Side Golf, K-Rauta V.Leino Oy, LähiTapiola Etelä, Miele Professional, Pieni Kukkapuoti Ikivihreä Oy, Rakennuspalvelu Väyrynen/Torsti keittiöt, Suur-Seudun Osuuskauppa ABC Masuuni, Säästöpankki, Torigrilli, Versowood Oy, Würth Oy.

Kiitos kaikille tilaisuuteen osallistuneille 🙂

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s