Nuoriso-osaston harjoitukset: toiminta rakennuspalossa

Eilen ke 10.2. nuoriso-osasto harjoitteli harjoitusohjelman mukaan toimintaa rakennuspalossa ja erityisesti savusukellusta.

Harjoitukset alkoivat teoria osuudella savusukelluslaitteesta ja liikkumisesta savuisessa tilassa. Tämän jälkeen siirryttiin käytäntöön: kouluttajat näyttivät malliesimerkin ja nuoret seurasivat. Sitten nuoret pääsivät varmasti harjoitusten hauskimpaan osioon, he pääsivät itse savusukeltamaan pareittain. Tehtävänä oli etsiä eräs esine ja tuoda se turvaan. Harjoitustilassa ei tällä kertaa ollut oikeaa savua, vaan nuorten silmät peitettiin harjoituksen ajaksi, sillä oikeassa tilanteessakaan ei savuisessa tilassa näe juuri mitään.

Savusukellus on yleensä ollut toivottu ja tykätty harjoitusten aihe, näin oli myös näissä harjoituksissa. Nuoret keskittyivät hyvin harjoituksissa ja jaksoivat odottaa, vaikka odotusaika itse suorituksen aikana oli suhteellisen pitkä.

Tässä vielä hieman kuvasatoa eilisistä harjoituksista 🙂

 

Ensi viikolla ke 17.2. varhaisnuoriso-osaston harjoituksissa vuorossa on  letkuralli ja solmut, nuoriso-osaston seuraavat harjoitukset ovat vasta 9.3. hiihtoloman takia ja aiheena silloin on lisävesiselvitys ja moottoriruisku.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s