Kevätkausi on alkanut

Raikasta torstai-aamupäivää!

Tällä viikolla alkoi kevätkausi niin miehistön harjoitusten kuin nuoriso-osaston harjoitustenkin osalta. Varhaisnuoriso-osaston ensimmäiset harjoitukset ovat ensi viikon keskiviikkona 20.1. klo 18-19.30.

Ensimmäiset harjoitukset uudella jaolla ovat nyt takana. Joulutauon jälkeen teimme pehmeän laskun VPK toimintaan ja muistelimme mitä kaikkea autoistamme löytyy. Jakauduimme kolmeen ryhmään ja kävimme höökin ja säiliöauton välineet läpi. Kiersimme myös uudella asemalla katselemassa mitä sinne kuuluu.

Ensimmäiset harjoitukset sujuivat hyvin ja  nuoret jaksoivat keskittyä harjoituksen aiheeseen. Negatiivista palautetta emme saaneet ainakaan suoraan harjoitusten päätteeksi ja nuoret vaikuttivatkin tyytyväisiltä uudistukseen. Seuraavat kerrat osoittanevat toimiiko uusi osastojakomme vai ei. Ensimmäisten harjoitusten perusteella voisi sanoa, että alku on ainakin lupaava. Seuraavat nuoriso-osaston harjoitukset ovat  27.1. aiheena perusselvitys ja radioliikenne ja HUOM TIETOLOMAKKEEN PALAUTUS.

Ensi viikolla miehistönharjoituksissa harjoittelemme ohjelman mukaan perusselvitystä ja varhaisnuoriso-osaston ensimmäiset harjoitukset ke 20.1. pitävät sisällään kauden aloituksen, varusteiden tarkistuksen ja järjestäytymisen. Siitä lisää ensiviikolla.

 

Mukavaa loppuviikkoa, muistetaanhan pukeutua lämpimästi kylmällä kelillä ja pimeällä käyttää heijastinta 🙂

 

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s