Marraskuun tapahtumia!

Eilen (9.11) vietimme todella hauskan ja antoisan päivän Lopen vpk:n kanssa harjoitellen. Tällä kertaa harjoitusten aiheena oli pintapelastukseen tutustumista viileässä järvivedessä, sammutusharjoitus Lopen kaupungin varikolla savukoneilla höystettynä ja kahden auton ”kolari”. Tietenkin päivään sisältyi myös muutama teoriaoppitunti edellämainituista aiheista!  Päivä oli varmasti jokaiselle osanottajalle ikimuistoinen ja pääsipähän osa hälyytysryhmäläisistä vielä illalla tositoimiinkin, kun harjoitustehtävästä tulikin ihan oikea tehtävä, jolloin meiltä lähti miehistöä mukaan hälyytykseen. Suurkiitos vielä kerran Lopen vpk:lle!

Kuluvan kuukauden aikana on myöskin tulevia tapahtumia, joissa me olemme mukana:

23.11 klo.10-14 Päivä paloasemalla tapahtuma järjestetään myös Tuorilassa. Tapahtumassa pääset tutustumaan paloautoihin, sekä VPK:n tiloihin ja vapaapalokuntalaisten varusteisiin. Luvassa myös muutakin päivä paloasemalla tapahtumaan liittyvää ohjelmaa. Tervetuloa viettämään mukava päivä kanssamme!

24.11 Olemme tänäkin vuonna mukana Karkkilan perinteisissä joulukauden avajaisissa. VPK:n autot ovat mukana kulkueessa ja sen jälkeen olemme torilla esittelemässä kalustoa kaikille kiinnostuneille!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s